Ravnø Sabotør™ | Cargo Pants

$341

Ravnø Ventile L24 Sabotør™ Cargo bukser |

Ventile™ er ikke ukjent for deg som ferdes mye ute i naturen – dette er et helt unikt materiale med de beste egenskaper. Et plagg med DNA fra Tenzing og Hillarys første bestigning av Everest og mange arktiske ekspedisjoner. (Les mer her)

Farger:

Ravn kan best beskrives som grå-svart/antrasitt.

Whisky er vel akevitt eller whisky :).

Bjørk er både grønn og grå – litt avhengig av lyset.

Blir du klam i membranbukser? Eller lei av at det blåser rett gjennom “bomullsbuksene” dine? Det er ikke mange produsenter i verden som lager bukser med dette fantastiske materialet. Ventile er kostbart å produsere, men egenskapene taler for seg selv. Dette er kvaliteter som vi setter stor pris på. Høy vindtetthet, “værmotstand” – det tar tid for vann å presse seg gjennom, mye lenger tid enn vanlige “blend-tekstil” bukser, samt at Ventile tørker ekstremt fort.

Ravnø er første klesmerke i verden som har klart å trykke på Ventile. Her har du en unik mulighet til å skaffe deg Ventilebukser i vår patenterte camo.

I tillegg til vår Lupus- og Shadowkamuflasje har vi laget et begrenset antall ensfargede bukser.

 

Produktinfo

Ravnø Sabotør™ | Cargo Pants

Dette er en 100% tett vevd lang tråds Ventile™ bomull plagg. Solide bukser som er meget behagelige å bruke, – i tillegg til å være lydløse (som bomull). Buksene våre er romslige slik att du får plass til ullundertøy.

Buksene er forsterket med Kevlar rundt anklene og over støvelkanten -samt i baken.

Full lengde YKK glidelås fra litt under hofte og ut buksebenets lengde gir optimal mulighet for lufting, samt gjør det enklere å ta buksene av og på mens du har på støvlene.

Buksene har to side lommer i Levi’s snitt (ikke Chino) – sidelommer ved lårene er plassert på utsiden av låret -med stabilseringslomme for mobiltlf/GPS på innsiden av den ene lommen.

Buksene har dobbelt knapper foran, samt elastisk hoftestramming for å tilpasse kroppen din.

Langtråds -og tett vevd bomull har en iboende utfordring -og det er fargene. Dette er et plagg der du må forvente att fargene endres med vask, -slik det gjør med alle plagg som er av tilsvarende bomullskvalitet. Her er det ingen polymer eller plast blandet sammen i stoffet som kan holde og binde fargens skarphet. Dersom du ønsker å se bra ut over tid, så foreslår vi att du finner deg andre bukser. Hvis du derimot er ut etter bruksklær -med mange fantastiske egenskaper – så har du funnet riktig plagg!

Made in Europe. EUR.1. Certified.