ARV 86°14 Anorakk | Ltd.Edition

$530

Ravnø Arv 86°14 Anorakk | Limited Edition.

I 1893 fikk Sverdrup kommandoen på polarskuta Fram på Nansens ekspedisjon over Polhavet. «Fram» seilte fra Vardø, gikk sør for Novaja Semlja og videre langs nordkysten av Sibir til 133° 37′ grader øst. Der frøs «Fram» fast i isen og ble drevet med over Polhavet i tre år.

På senere ekspedisjoner seilte Fram så langt nord som 86°N14″Ø, (Nansens egne målinger).

En av Ravnøs grunnleggere er etterkommer etter Sverdrup. 90 år etter hans bortgang ønsket vi å lage en anorakk som en hyllest til dem som gikk før oss. Eventyrere, jegere, fiskere, friluftsfolk og polfarere. Barske menn og kvinner som bidro til vår lyst på oppdagelse og eventyr. Dette er et veldig solid plagg med lav vekt. Perfekt til helårsbruk, men særlig i den kalde, fine tida.

Anorakken “ARV 86°14″” er i 100% Ventilebomull, dobbelt- og tre-lags enkelte steder – med sidelommer, kengerulomme med GPS/radio-lomme innvendig, og to hoftelommer – alle med vanntette glidelåser. Fulllengde ventilasjonsglidelåser under armene. lidelåsene kan åpnes nederst slik at jakken kan åpnes fra jakkekant og opp til albuen. Borrelåsfelt til pelskrage.(65 cm)

Vekt: 849g i size L. Ravnø 10års garanti.* Vi har noe få 3XL i fargen Bensin Blå. Send melding om du ønsker det.

Made in Europe. EUR.1. Certified.

 

Produktinfo

ARV 86°14 Anorakk | Ltd.Edition

100% værbestandig Ventile™ Anorakk. Full lengde glidelåser på begge sider til både ventilering -samt lettere på og avkledning.
Kangaroo lomme foran med innvendig lomme for GPS/Radio eller mobil. Håndvarme lommer med “garasje/welt” og vanntette glidelåser ved brystet. Hoftelommer med vanntette glidelåser.
Vi har noe få 3XL i fargen Bensin Blå. Send melding om du ønsker det.

Romslig hette med sideveis og topp stramming. Stramming i midje og nederst. Klargjort for pelskrage.

Vi selger anoraken uten pelskrage, – vi anbefaler att du enten prøver deg på rev, bever, gaupe eller jervejakt, slik att du kan få laget din egen krage 🙂

Made in Europe. EUR.1. Certified.