Garanti

10 års garanti

Ravnøs produkter har 10 års garanti på produksjons- og materialfeil.

Ravnø forplikter seg til å reparere eller erstatte produkter som er ødelagt på grunn av materialfeil eller produksjonsfeil.

Mottar du mot formodning et produkt med feil, sender du det bare tilbake til oss, så får du et nytt. Skulle noe selvforskyldt skje med produktet kan vi være behjelpelig med reperasjoner.

Du har 14 dagers retur rett (angrefristen). Se Kjøpsbetingelser.* Kjøp av varer i fysisk butikker følger norsk kjøpslov. Merk at returrett bortfaller i sin helhet dersom kunden har brukt -eller forårsaket slitasje/skade. For at din retur skal godkjennes må den være salgbar som ny/i ubrukt stand. Originalembalasje, merkelapper og strekkod-er må være inntakte. Returer sendt som postoppkrav blir ikke hentet eller behandlet som retur.

Når gjelder Ravnøgarantien?

Skulle det oppstå en mangel på grunn av produksjonsfeil vil vi enten reparere eller erstatte produktet. Garantien dekker ikke skader forårsaket av feil bruk, uaktsomhet, ulykker eller normal slitasje. Naturlig misfarging og normal slitasje etter langvarig bruk, dekkes ikke av garantien.

Er det skader som ikke dekkes av garantien kan vi allikevel hjelpe deg med reperasjon mot et lite vederlag. Dette avklares i hvert tilfelle. Produkter som sendes til reperasjon skal være nyvasket i henhold til vaskeanbefalingene.

Hull i stoffet eller normal slitasje er ikke garantisaker. Feil på membranen er derimot en garantisak. En individuell bedømming av hver enkel garantiinnmelding vil ofte være måten vi gjennomfører dette på. Feil på membranen vil vises seg raskt, og da gjelder selvfølgelig garantien vår. Produkter eldre enn 2 år regnes ikke som reklamasjon etter forbrukerkjøpsloven, men vil da regnes inn under Ravnø-garantien.

Skulle lim mellom ytterstoff og membran slippe og du ser bobler på ytterstoffet kan dette skyldes enten feil i produksjonsprosessen eller dårlig vedlikehold. Her taes det individuelle bedømninger. Dersom Ravnø mener att dette er en feil under produksjonen, så er det en garantisak.

Dårlig vedlikehold kan vises ved for eksempel delaminering i nakken. Ved for sjelden vask av produktene kan stoffet delaminere.

Kontakt oss ved reklamasjon

Garantisaker avklarer du med oss i Ravnø før de godkjennes. Ta kontakt med oss på [email protected]. Vi ser an produktets tilstand og alder. Dette avgjør erstatningen.

Lurer du på noe? Ta kontakt med oss, så hjelper vi deg så fort vi kan.

Hvorfor velge Ravnø?

ravno-forside2_2048pix_2048x-circle-komprimert

EKSTREMT SLITESTERKT

UNIK KAMUFLASJE

Moderne mønster, slitesterkt, vindtett, vannavisende og pustende materiale.

DSCF4414

10 ÅRS GARANTI

10 ÅRS GARANTI

Du skal være trygg på at du har et Ravnøprodukt i mange år fremover.

img_3002_2048x-circle-komprimert

MADE IN EUROPE

MADE IN EUROPE

Kortreiste klær med detaljer fra Norge, Sverige, Tyskland, Polen og Sveits.