Ravnø Chinook | Primaloft Gold 850 jakke

3.985 kr

850 CuIn Primaloft insulasjon.

For å øke plaggets holdbarhet valgte vi å lage en mellomvekts jakke. Robustheten i plagget blir bedre ivaretatt og slitestyrken økes med litt sterkere tekstiler. Jakken veier kun 580g med hele 850 CuIn insulasjon med Primaloft Gold. Perfekt for fjell- og posteringsjakt -eller deg som ferdes mye ute på fjell og vidde. Jakken er konstruert som “Pack down” jakke – den kan pakkes ned i jakkens egen lomme – og du kan ha den med deg overalt.

PrimaLoft® Gold isolerer svært godt i forhold til vekt og tykkelse. Mikrofiber-strukturen fanger kroppsvarmen og gir en svært god varmeeffektiv isolasjon. Materialet er dessuten vannavvisende og varmer godt også når det blir vått – det holder på 96 % av varmen i våt tilstand. Tørker fort. I tillegg til varmeegenskapene byr isolasjonen på god fukttransport og komprimerbarhet.

God lengde, -snitt er tilpasset Ravnø Pro Altitude og Sabotør jakkene.

Jakkene oppleves litt store i størrelse.

Ravnø 10års garanti.*

Nullstill

Produktinfo

Ravnø Chinook | Primaloft Gold 850 jakke

Made in Europe. EUR.1. Certified. Bluesign™.

Paltex™ Nylon ytterstoff.

Primaloft Gold™ 850 fill power.

DWR (Durable Water Repellent) behandling – Non PFC. Vannsøyle på 8500mm.

ShortCycle colour Dye Bluesign® approved. Vatteringen er Bluesign® approved.

Stormhette med stramming, elastiske mansjetter, lang rygg, 580 g – mellomklasse vekt.

YKK glidelåser, romslig stormhette med to-veis stramming, elastisk mansjetter med tommelhull, stramming nederst – jakken er en fullverdig jakke til høyfjellsjakt eller de litt kalde dager på post. Chinook har god fukttransporterende evne og gode pusteegenskaper, i tillegg tørker det raskt. Den aller største fordelen med syntet er likevel at det isolerer også om det blir vått og fuktig.