Ravnø Chinook | Primaloft Gold 850 jakke

$314

850 CuIn Primaloft isolasjon.

For å øke plaggets holdbarhet valgte vi å lage en mellomvektsjakke. Robustheten i plagget blir bedre ivaretatt og slitestyrken økes med litt sterkere tekstiler. Jakken veier kun 580 g med hele 850 CuIn isolasjon med Primaloft Gold. Perfekt for fjell- og posteringsjakt, eller deg som ferdes mye ute på fjell og vidde. Jakken er konstruert som “Pack down”-jakke; den kan pakkes ned i jakkens egen lomme og du kan ha den med deg overalt.
Fargene, Lupus Camo, Shadow Camo og Granitt. Granitt er både grå og grønn.

PrimaLoft® Gold isolerer svært godt med tanke på vekt og tykkelse. Mikrofiberstrukturen fanger kroppsvarmen og gir en svært varmeeffektiv isolasjon. Materialet er dessuten vannavvisende og varmer godt også når det blir vått – det holder på 96 % av varmen i våt tilstand. Tørker fort. I tillegg til varmeegenskapene byr isolasjonen på god fukttransport og komprimerbarhet.

God lengde, snittet er tilpasset Ravnø Pro Altitude og Sabotør-jakkene.

Jakkene oppleves som romslige.

Ravnø 10-års garanti.* Made in Europe. EUR.1. Certified.

Produktinfo

Ravnø Chinook | Primaloft Gold 850 jakke

Made in Europe. EUR.1. Certified. Bluesign™.

Paltex™ Nylon ytterstoff.

Primaloft Gold™ 850 fill power.

DWR (Durable Water Repellent) behandling – Non PFC. Vannsøyle på 8500mm.

ShortCycle colour Dye Bluesign® approved. Vatteringen er Bluesign® approved.

Stormhette med stramming, elastiske mansjetter, lang rygg, 580 g – mellomklasse vekt.

YKK glidelåser, romslig stormhette med to-veis stramming, elastisk mansjetter med tommelhull, stramming nederst – jakken er en fullverdig jakke til høyfjellsjakt eller de litt kalde dager på post. Chinook har god fukttransporterende evne og gode pusteegenskaper, i tillegg tørker det raskt. Den aller største fordelen med syntet er likevel at det isolerer også om det blir vått og fuktig.