Made by friends

Venner – med et felles ønske om kvalitetsprodukter

Vi er venner. Vi er jegere. Vår respekt for natur og lidenskap for jakt er vår felles bånd. For noen år siden var tre av Ravnøs grunnleggerne, Olav, Torbjørn og Marek, på en liten fjellhytte. Samtalen gikk livlig for seg og alle var irritert over at kvaliteten på jaktklær hadde blitt dårligere med årene, spesielt i forhold til produkter som var tilgjengelig 30 år tidligere. I en tid da kvalitetsklær og utstyr ble produsert i Europa og ikke etter en masseproduserende kapitalistisk idé om høyeste mulige marginer. Så vi bestemte oss for å gjøre noe med det.

Hvorfor ble kvaliteten på jaktklær dårligere i nyere tid?

Vi snakket med forskere og biologer om dyrenes syn. Vi har saumfart Europa etter de beste tekniske tekstilene. Vi har kontinuerlig jobbet for at klærne vi lager skal holde absolutt høyeste kvalitet – akkurat slik jaktklær gjorde før i tiden. Vi håper du liker det vi gjør. Vi gjør det av lidenskap til kvalitet og gode jaktopplevelser. I dag er Ravnø en samling venner med forskjellige bakgrunner. Alt fra profesjonelle jegere og guider til gårdsbrukere, grunneiere, skogsarbeidere, politimenn, naturoppsyn, viltforvaltere, designere og markedsførere. Alle med jakt som felles interesse.

Her kan du lese om vår miljøprofil, (Ansvar)

Les mer om hvordan vi utviklet de to unike kamuflasjemønstrene – Shadow og Lupus.

Showroom butikker.

Ravnø Showroom finner du hos Lyngdal Jakt og Fiskesenter på sørlandet, Markhusan Jakt og Vilt i Trøndelag i tillegg til enkelte produkter hos Jegerpodden.

Ambassadører

Mange er flinke til å vise og fortelle om sine jaktopplevelser, dele erfaringer -og kunnskap -på ulike platformer. Ravnø har tatt et bevisst valg å ikke bruke “ambassadører” eller “influencere” -ikke det att vi har noe imot det – men vi føler att det blir feil for oss. Vår tilnærming er att alle som ønsker å promotere våre plagg eller dele sine erfaringer, kan gjør det uhildet. Det betyr att ingen er sponset av oss. For å si det litt flåsete, -vi kjøper oss ikke venner.

Made by Friends

Ved flere anledninger så har vi utviklet plagg og utstyr sammen med dere. Vi ønsker å fortsette med dette, gjennom spleis (crowdfunding) så har vi mulighet til å utvikle plagg raskere -og i tråd med tilbakemeldinger vi får fra dere. Frem til idag så har vi realisert vår ull topp og kikkert bag i fellesskap med dere som følger oss. Du kan bli med å utvikle Ravnø produkter. Det er derfor det står Made by Friends på alle våre plagg.

Følg oss på Instagram @ravnogear eller #ravnogear. eller her. (Ekstern lenke)

Hvorfor velge Ravnø?

ravno-forside2_2048pix_2048x-circle-komprimert

EKSTREMT SLITESTERKT

UNIK KAMUFLASJE

Moderne mønster, slitesterkt, vindtett, vannavisende og pustende materiale.

DSCF4414

10 ÅRS GARANTI

10 ÅRS GARANTI

Du skal være trygg på at du har et Ravnøprodukt i mange år fremover.

img_3002_2048x-circle-komprimert

MADE IN EUROPE

MADE IN EUROPE

Kortreiste klær med detaljer fra Norge, Sverige, Tyskland, Polen og Sveits.