Oppsynet valgte Ravnø

Ravnø er offisiell leverandør av feltuniformer til NJFF, Norges Fjellstyresamband Fjelloppsyn og Statens naturoppsyn (SNO) siden 2016

Foto: Håvard Rønning

Testet og foretrukket av både Fjellstyrenes Fjelloppsyn og SNO

“Vi kan stolt fortelle at i konkurranse med andre kjente merkeleverandører, valgte Fjellstyrene og SNO Ravnø som leverandør av feltuniformer til alle sine oppsyn. Etter testene ble det slått fast at Ravnøs tekstiler takler de oppgavene en feltuniform må tåle.” – Olav Lian – Ravnø

Foto: Kristian Nesser

Dette viser at vår satsing på kvalitet faktisk blir satt pris på og at man opplever en forskjell i praktisk bruk av klærne. Naturoppsyn rundt om i hele landet er utstyrt med feltuniformer fra Ravnø.

Siden 2016 ha oppsyn over hele landet brukt Ravnø Pro Altitude Ranger og Ravnø Sabotør i sitt feltarbeid.

Ravnø Pro Altitude plaggene er utviklet for deg som ferdes mye i fjellet.

Selv om vi har brukt jakkene til både elg-, hjorte- og villsvinjakt – og mange andre arter nedenfor tregrensen – så er DNA-et til High Altitude-jakkene nettopp reinsjakt – og jakt etter fjellartene. Dette er en utmerket jakke for de dagene været snur og du trenger god beskyttelse fra elementene. Foretrekker du jakt over skogen, eller reiser til utlandet etter arter som bor i fjellområder, er Pro Altitude jakken noe du bør ha med deg i sekken. Dette er også en jakke som fungerer utmerket for elg- og hjortejegere her hjemme når været byr på mye nedbør. Materialet har også en fantastisk egenskap i at den tørker svært fort over ovnen i hytta eller bålet.

Ravnø Sabotør plaggene er utviklet for deg som trives best i bomull.

Sabotør jakkene og buksene er utviklet for deg som ikke ønsker å bruke membraner -og trives best i lette, vindtette bomullsplagg. Sabotør Ventile svarer til forventningene -og er (for å være bomull) robuste plagg til sitt bruk. Egenskapene til Ventile er uovertruffen sammenlignet med bomullstekstiler blandet med polyester eller nylon.

Norges Jeger- og Fiskerforbund.

2023 markerer starten på samarbeidet mellom NJFF og Ravnø. Vi er valgt som leverandør av plagg til NJFFs folk “i felt” – instruktører og veiledere. Valget falt for Tjorro jakken i Ventile L24 bomull. Dette er en allsidige plagg godt egnet til friluftsbruk, for både jegere og fiskere!

Norges Fjellstyresambandet (NFS) er paraplyorganisasjonen for alle fjellstyrene i norge.

Statens naturoppsyn (SNO) er en del av Miljødirektoratet og er miljøforvaltningens operative feltorgan. De har ansvar for tilsyn av over 2800 verneområder i Norge.


Hvorfor velge Ravnø?

ravno-forside2_2048pix_2048x-circle-komprimert

EKSTREMT SLITESTERKT

UNIK KAMUFLASJE

Moderne mønster, slitesterkt, vindtett, vannavisende og pustende materiale.

DSCF4414

10 ÅRS GARANTI

10 ÅRS GARANTI

Du skal være trygg på at du har et Ravnøprodukt i mange år fremover.

img_3002_2048x-circle-komprimert

MADE IN EUROPE

MADE BY FRIENDS

Alle våre produkter er laget i Europa eller europeiske fabrikker i asia.