Ravnø Dynatec – fra de beste tekstilleverandørene i verden

Dynatec – fra pionerene i tekstilbransjen

Ravnø er laget i Europa. Vi har valgt de beste tekniske tekstilene i verden, produsert av Schöeller Elite Textiles i Sveits. Schöeller er en av grunnleggerne av Bluesign™-systemet, anerkjent som den ledende standarden for bærekraftig produksjon av tekstiler. Vi bruker ikke PFC eller UV-forsterkere. Vi valgte YKK glidelåser fra Tyskland, borrelåser, knapper og tråder fra Sverige og vi produserer på Gore Gold Standard fabrikken Tekosöm Sverige AB i Polen. Derfor kan vi med sikkerhet gi 10 års produksjonsgaranti på våre plagg.

Å samarbeide med de beste tekstilfabrikkene

Uten gode tekstiler kan man ikke lage gode klær. Vi ønsket å samarbeide med en europeisk fabrikk for å lage “kortreiste” produkter. Vi ønsket også å finne materialer som var bedre enn det vi har testet tidligere. Vi ville ha det beste av det beste – og det fant vi hos Schöeller Elite Textiles i Sveits. Selskapet har historie helt tilbake til 1886 og er en av de virkelig store innovatørene og en pioner innen utvikling av høyteknologiske tekstiler, og de har selv satt den internasjonale standarden for bærekraftig produksjon.

Les mer om innovasjon fra Schöeller Elite Textiles her.

Ravnø Dynatec – Ekstremt slitesterkt og svært behagelig i bruk

Her er noen stikkord for Ravnø Dynatec: Slitesterkt, vindtett, vanntett, selvrensende og klimaregulerende. Stoffet er svært behagelig å ha på kroppen. Dynatec er utviklet av Schöeller og er rett og slett et imponerende materiale. Alle Ravnø Dynatec Pro Jackets og Ravnø Dynatec Cargo Pants bruker dette tekniske stoffet.

Motorsykkelklær

Dynatec er opprinnelig utviklet for motorsykkelpoliti og kjente produsenter av motorsykler og motorsykkelklær. Plaggene er laget for å tåle store belastninger. I tillegg må de tåle mye vind og vann. Ravnø Dynatec er en trelags membran, bestående av i tillegg til Dynatec, Schöeller Textiles innovasjoner C-Change og Nanosphere.

Dynatec – svært slitesterkt

Det beskyttende stoffet Dynatec tåler ekstrem slitasje. Ravnø Dynatec-serien er behagelig mot kroppen og oppleves mykt og godt, ikke klamt slik enkelte andre tekniske membraner kan oppleves. En Ravnø Dynatec Guide Pants kan du for eksempel ha direkte mot huden uten å bli klam. Det betyr at du har en fullt ut fungerende regnbukse, som oppleves like behagelig som en bomullsbukse. Dynatec er laget av et tettvevd og svært tøft polyamid. Polyamid er en syntetisk fiber, basert på olje, som gjennom smeltespinning blir til lange endeløse tråder – filamenter. Tråden er usedvanlig jevn, enkel å forme og svært slitesterk.

Fullt ut fungerende regnbukse, som oppleves like behagelig som en bomullsbukse.

C-Change – klimaregulerende, vind- og vanntett

C-Change hjelper stoffet å puste, da membranen tilpasser seg kulde og varme. Membranen transporterer fuktighet og varme, eller bevarer varmen, avhengig av situasjonen du er i. Membranen er vind- og vanntett. C-Change er testet under ekstreme forhold i praktisk bruk.

Se film om hvordan C-Change fungerer:

Nanosphere – tørr og ren

Nanosphere er en coating som gjør overflaten hydrofob. Stoffet blir svært vannavisende. Det blir som fiskeskjell, der små nanopartikler stikker opp av stoffet. Vann og skitt fester seg ikke, men blir liggende på toppene av partiklene. Dette er teknologi Schoeller har utviklet etter å ha observert hvordan planter kvitter seg med vann og skitt.

Se film om teknologien bak Nanosphere:

Er du ikke helt fornøyd med membranen du bruker i dag – prøv Dynatec!

Hvorfor velge Ravnø?

ravno-forside2_2048pix_2048x-circle-komprimert

EKSTREMT SLITESTERKT

UNIK KAMUFLASJE

Moderne mønster, slitesterkt, vindtett, vannavisende og pustende materiale.

DSCF4414

10 ÅRS GARANTI

10 ÅRS GARANTI

Du skal være trygg på at du har et Ravnøprodukt i mange år fremover.

img_3002_2048x-circle-komprimert

MADE IN EUROPE

MADE BY FRIENDS

Alle våre produkter er laget i Europa eller europeiske fabrikker i asia.