Kongen av jakta

Grisejakt med griseklipp

 

Da Sven og Marius vedda om hvem som ville bli neste Konge av jakta..

Hvert år reiser vi med venner til en liten landsby i Tsjekkia for å jakte villsvin. Dette året hadde Sven og Marius begge skutt godt og blitt Konge av jakta én gang hver. Den som skyter best for dagen, blir utropt til Konge av jakta av jaktlederen.

Utover kvelden blir laget lystig og Sven og Marius vedder på hvem av dem som blir den neste kongen. Den som blir, skal klippes av den andre – altså en slags plaster på såret for ikke å bli konge. 

Neste dag byr på lite for de kommende frisørene, men dagen deretter skyter Sven som en gud og Marius har ikke tenkt å la ham slippe unna straffen.

 

Gode, lokale venner trår til for å gi Sven en anstendig – men kort klipp. Marius er litt misfornøyd med straffen og insisterer på å hjelpe til litt på slutten.

Dagene går og Sven trives med sin nye sveis – selv om han er urolig for hva kona vil si når han kommer hjem. Verken Sven eller Marius får så mye å skyte på og til slutt er det siste jaktdag. Sven skyter ingen gris men Marius skyter to små. En annen lokal jeger har skutt to større. Dette betyr at Marius kan risikere å bli Kongen av hele jakta – for hele uka – for han har skutt flest dyr av gjengen, men han blir sannsynligvis ikke Konge for dagens jakt.

Det er fest på lokalet med tombola og utkledde jaktledere og Kongen av hele jakta skal kåres. Marius vet at Sven har god lyst til å hevne seg og venter i spenning. Men Martin har skutt flere gris enn Marius! Og det er tross alt grisejakt vi er på. Martin blir kronet og Marius puster lettet ut.

Martin blir kronet til jaktas Konge!

Så gjenstår bare dagens Konge.
Pavel, dagens jaktleder, kommer sakte gående inn i lokalet i sin flotte jaktdress for finere anledninger. Han leser noe på tsjekkisk, som Marius ikke forstår, men det siste han sier er ikke til å misforstå “Král Marius!” Siden Marius hadde skutt to påskutte dyr, telte det mer for Pavel enn at en annen hadde skutt to større.

Sven fikk fart på seg og fant kjapt en saks!

Sven trives i rollen som frisør!

Det ble god stemning!

Skaden var stor på både hår og skjegg, men humøret var godt.

Frisøren var på gråten men som alltid når man er blant venner, går det greit til slutt.

Hvorfor velge Ravnø?

ravno-forside2_2048pix_2048x-circle-komprimert

EKSTREMT SLITESTERKT

UNIK KAMUFLASJE

Moderne mønster, slitesterkt, vindtett, vannavisende og pustende materiale.

DSCF4414

10 ÅRS GARANTI

10 ÅRS GARANTI

Du skal være trygg på at du har et Ravnøprodukt i mange år fremover.

img_3002_2048x-circle-komprimert

MADE IN EUROPE

MADE BY FRIENDS

Alle våre produkter er laget i Europa eller europeiske fabrikker i asia.