Ravnø Pro-Guide Jacket | Lupus

4.499 kr

Utviklet av Pro Guide August Lid

Dette er din nye, lydløse jaktjakke til hverdagsbruk. Behagelig fôret mellomlagsjakke med avtagbar hette. Svært slitesterk, pustende, vindtett og vannavvisende. Jakken er veldig behagelig i bruk og med Ravnøs unike mønstre brytes silhuetten din effektivt.

Vekt: 590 g. i størrelse L.

7000 mm vannsøyle. Ravnø 10-års garanti.*

Se størrelsesguide

Nullstill

Produktinfo

Ravnø Pro-Guide Jacket | Lupus

Ravnø Pro Guide Jacket® – August Lid Signature series – Denne mellomlagsjakken er perfekt til daglig bruk gjennom det meste av sesongen. Jakken har to brystlommer til jaktradio, med egen innerlomme til stabilisering av radio, mobil eller GPS. Begge lommene har egne utganger til antenner og utgang på innsiden til kabler for øreplugger. Venstre brystlomme har egen inngang fra innsiden av jakken. To romslige lommer i front.

Ventilering foran for lufting under transportetapper. Avtagbar hette. Skjult stramming i hette, nakke og i livet. Stramming ved håndledd og ekstra lang rygg for god drenering under hardt regnvær. Stille (rustle-free) materiale for minimalisering av lyd. YKK Vislon glidelåser og ytterste stoff lag er Dynatec®  – teknologier utviklet av Schöeller Elite Textiles i Sveits. Jakken vaskes på 40 grader med naturlig såpe, uten tøymykner. Strykes på laveste varme etter vask for bevaring av stoffets ytelsesevne. Plagget er utviklet i samarbeid med Pro Guide August Lid.

Vekt: 590g. i størrelse L. Vannsøyle: 7000 mm.

Begrep: Vanntett er vanntett! Vannavvisende, vil holde vannet ut inntil stoffets ytelsesevnen overskrides. Lydløs – er nok til å smyge på bukkejakt, lydsvak – er nok til å smyge på elgjakt. 

Ravnø Pro Guide Jacket® – August Lid Signature series er et 100% europeisk produkt designet i Norge, tilpasset i Polen med tekstiler fra Sveits og detaljer fra Tyskland og Sverige.