Ravnø Pro Altitude Pants Gen.2 | Lupus

kr4.899

Unikt kamuflasjemønster utviklet i Norge

Ravnø Pro Alititude Gen.2.

Dynatec™ er en svært slitesterk, pustende, vindtett og vannavvisende trelags membran. Elastisk og komfortabelt materiale. Med våre Pro Altitude Pants Gen.2. får du en bukse som er en evolusjon fra Gen.1., nå med 3XDry™ og Nanosphere™-behandling i tillegg til Schöeller C_Change™ membran – like behagelig i bruk som en bomullsbukse. 10 års garanti.

Vekt. 600 g i size L. Two-way stretch. Kevlarforsterkning. Fullengde glidelåser. 4 cm kortere enn Gen.1.

Vannsøyle: 20 000 mm.

3XDry™ Finish Treatment fra Schöeller Elite Textiles

Nano-Sphere™ nanoteknologibehandling for olje- og vannmotstand.

C-Change™ kroppsklimaregulerende membran utviklet av Schöeller Elite Textiles™ i Sveits.

Ravnø 10-års garanti.* Made in Europe. EUR.1. Certified.

 

Produktinfo

Ravnø Pro Altitude Pants Gen.2 | Lupus

Ravnø Dynatec Lupus Pro Altitude Pants®  -Gen.2 – 3 lags skallbukse – gir deg beskyttelsen du trenger selv på de verste uværsdager. Buksen har elastisk stramming i livet og doble knapper i front. Det er langsgående ventilering på begge benlengder og treveis stramming ved anklene. Dobbelt lomme på sidene, med egen innerlomme for mobil eller GPS. Kevlarforsterkning i sete og ved innsiden av anklene. Vannsøyle: 20.000 mm.

Stille (rustle-free) materiale for minimalisering av lyd. YKK AquaSeal™ glidelåser og membran bestående av Dynatec™, C-Change™ og NanoSphere™ 3XDry™ – teknologier utviklet av Schöeller Elite Textiles i Sveits. Jakken vaskes på 40 grader med naturlig såpe, uten tøymykner. Strykes lett etter vask for bevaring av membranens ytelsesevne.

Dynatec™ ytterlag ble utviklet til bruk i motorsykkel plagg, C-Change™ membran tilpasser temperaturforholdene både inn mot kroppen, og ut mot elementene. Plagget holder seg kjøligere på varme dager, og isolerer bedre på kalde dager. Et helt unikt teknologi utviklet av Schöeller.

Begrep: Vanntett er vanntett! Vannavvisende, vil holde vannet ut inntil stoffets ytelsesevnen overskrides. Lydløs – er nok til å smyge på bukkejakt, lydsvak – er nok til å smyge på elgjakt. 

Ravnø Dynatec Lupus Pro Altitude Pants® er et 100% europeisk produkt designet i Norge, tilpasset i Polen med tekstiler fra Sveits og detaljer fra Tyskland og Sverige.

Nytt i forhold til Gen.1.
• endret konstruksjon rundt kne-leddet

• Lengde Normal (4cm kortere enn Lang/Gen.1)

• Full lengde glidelåser

• 3X-Dry™ Finish Treatment

• Full kevlar forsterkning rundt anklene, lik Sabotør buksene.

• Skjulte forsterknings detaljer.

 Se størrelsesguide