Ravnø Åsgard – ullundertøytopp med balaclava

1.399 kr

100% Merinoulltopp med formsydd balaclava og ansiktsmaske.

Laget av den beste fjellmerino (100%Alpine Merino) med 19,0 microns kvalitet og 175 g vekt.

Plagget er slitesterk, passe tynt og veldig varmt i forhold til vekt. Perfekt til alle typer jakt.

Ulltrøyene er ekstra lang i snittet (anorakklengder) for å kunne dekke godt over skritt/bak uten at plagget kryper opp fra buksene. Balaclavadelen av plagget har dobbelt lag med ull for å beskytte mot varmetap, samt forsterkede albuer. Se produktbeskrivelse.

Når du er svett og skal kle av deg ulltrøya, husk å ikke dra i hetta eller overdelen av trøya, men rull i stedet plagget opp fra nederst og over hodet. Fjellmerino er lett og fin, og tåler mye, men det er ikke kevlar!

Made by friends.

Woolmark™

Nullstill

Produktinfo

Ravnø Åsgard – ullundertøytopp med balaclava

Ull undertøy i 100% Merino fra fjellsau, (kilde er Woolmark™ Merino fra New Zealand og Australia) -19.0 micron kvalitet. Plagget har forsterkede albuer med to lag ull samt formsydd balaclava med to lag ull. Balaclava hette fungerer som både ansiktsmaske, buff eller som hette.

Plagget er formet med ekstra lang kropp og ermer – ved å dra ermene opp så fungerer  de som pulsvarmere. Vår erfaring er att mye ull rundt pulsårene på håndleddet gir en forsterket følelse av varme -det samme med mye ull rundt baken og skritt, særlig foran der ull-plagget dekker hovedpulsåren i lysken.

Vi er veldig stolt av å ha utviklet dette plagget sammen med dere, våre kunder og venner, som har bidratt stort til å realisere plagget.

Woolmark™ certified quality product.